Célunk, hogy ügyfeleinknek komplett szolgáltatással, az ötlettől a megvalósításig teljes körű segítséget és támogatást nyújtsunk. Munkamódszerünk német mintán alapul. Németországban több mint 20 éve működik ez a rendszer, közel 200 komplett fürdőszoba bemutatóteremmel. Így munkatársaink a legjobb német szakemberek segítségével sajátították el a műszaki felmérés, professzionális látványtervezés és a komplett fürdőszoba, konyha kivitelezés rejtelmeit.

Kollégáink évente közel 1000 komplett fürdőszoba és konyha megtervezésben és kivitelezésében vesznek részt. Cégünk alapelve a precíz, korrekt kiszolgálás és ügyfélbarát hozzáállás.

Nálunk Ön az első, igyekszünk elképzeléseit maximálisan megvalósítani a lehető legkedvezőbb áron.

Széles termékkínálat: A legnagyobb európai gyártók minőségi termékei ugyanúgy megtalálhatóak kínálatunkban, mint a saját márkával ellátott kedvező ár-érték aránnyal rendelkező szaniterek, szerelvények.

Alább részletezzük munkafolyamatainkat: A következő munkamódszer alapján dolgozunk, kérjük olvassák el a részleteket, amennyiben szimpatikusnak találják ide kattintva tudnak jelentkezni az ingyenes helyszíni felmérésünkre.

 1. Töltse ki a regisztrációs adatait űrlapunkon
  Munkatársunk 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, az ingyenes helyszíni felmérés egyeztetése céljából.

 2. Szaktanácsadóink a helyszínen felmérik a fürdőszobát, konyhát
  Kollégáink kimennek a helyszínre, felveszik a pontos méreteket, és az Ön elképzelései alapján a helyiség adottságait és a költségvetést figyelembe véve konkrét termékötleteket adnak.

 3. A fürdőszobát, konyhát lemodellezve, fotóminőségű 3 dimenziós látványtervet készítenek
  Szaktanácsadóink segítségével a termékeket kiválasztjuk, a tervet véglegesítjük, és a szanitereket megrendeljük.

 4. A megrendelést követően összehangoljuk a szállítást a kivitelezéssel
  A termékek megrendelése után a szállítási határidőt összehangoljuk a kivitelezéssel, elkerülve ezzel a felesleges tárolást.

 5. Generál kivitelezés
  Generál kivitelezőink a teljes munkafolyamatot elvégezve – bontás, vizes munkát, burkolást, villanyszerelést, festést, termékek behelyezését és bármilyen más egyedi igényt- kulcsrakészen átadják a fürdőszobát. A kivitelezés időtartamát az adott helyiség paraméterei határozzák meg. Tapasztalataink szerint a munkálatok 8-12 napot vesznek igénybe.

 

Miért jár jól, ha az Aqua Design-t választja?

 • Előre láthatja, hogy fog kinézni új fürdőszobája, konyhája.
 • Profi szaktanácsadóink segítenek, ötletekkel látják el.
 • Ingyenes helyszíni felmérés, hogy a helyiség adottságait felmérve, műszakilag megvalósítható, esztétikailag az Önnek legmegfelelőbb fürdőszoba, konyha készüljön el.
 • Időt spórol, hiszen egy helyről be tud szerezni minden szükséges terméket.
 • Manapság nehéz jó szakembert találni, hiszen sokan már külföldön dolgoznak, vagy fél évre előre tudnak kivitelezési időpontot adni.
 • Generál kivitelezőink megbízhatóan, garanciával, és rövid határidővel dolgoznak.

Töltse ki adatlapunkat!

Munkatársaink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot az ingyenes helyszíni felmérés céljából.

A helyszíni felmérést követően az Ön elképzelése alapján a helyiség adottságait és a költségvetést figyelembe véve konkrét termékötleteket adnak.
Fotóminőségű 3D látványterv

Számítógépes technikával - a felmérés és az elfogadott tervek alapján - fotóminőségű 3 dimenziós látványtervet készítünk.

Szaktanácsadóink segítségével a termékeket kiválasztjuk, a tervet véglegesítjük és a szanitereket megrendeljük.


Szállítás és kivitelezés összehangolása

A termékek megrendelését követően a szállítási határidőt összehangoljuk a kivitelezéssel, megspórolva ezzel a felesleges tárolást.

Ön kényelmesen hátra dőlhet, hiszen kollégáink minden megterveznek és elintéznek Ön helyett!


Megrendelés, kivitelezés

Generál kivitelezőink a teljes munkafolyamatot elvégezve kulcsrakészen átadják a fürdőszobát.

A kivitelezés időtartamát az adott helyiség paraméterei határozzák meg, de tapasztalataink szerint a munkálatok 6-10 napot vesznek igénybe.